1. деревину за такими ознаками:
- акація (рівні колоди);
- діаметр 24-30 см (без урахування кори);
- довжина 3 або 6 м;
- обсяг поставки: 200 – 300 кб.м.;
2. яйця курячі;
3. сухе молока з властивостями, визначеними у специфікації.
Сухе молоко специфікація
Physical, chemical and microbiological properties:
Criteria |
Limits (1 mg/kg = 1 ppm = 0.0001 %) |
Reference Method |
Fat |
26-30% |
Rose Gottelieb,IDF 9C:1987 or Gerber method |
Moisture |
<4% |
ISIRI 1450 |
Protein on SNF basis% |
>34 % |
IDF 20-2:2001 (E) |
Lactose |
38 % (typicl) |
MMP Method MQ22T00002A1 |
Acidity(Lactic acid) |
< 0.15 % |
MMP Method MQ22T00009A1 |
Scorched particles |
disc A-B |
ADMI 916:2002 |
Insolubility index |
< 1 ml |
ISIRI 2090 |
Mesophilic aerophiles (TPC) |
< 40 000 cfu/g |
IDF 100A:1987 |
Coliforms |
< 10 cfu/g |
ISIRI 437 |
Yeasts and molds |
< 100 cfu/g |
ISIRI 997 |
Coagulase positive staphyloccae |
absent/1g |
ISIRI 1194 |
E.coli |
absent/1g |
ISIRI 2946 |
Salmonella |
absent/1g |
ISIRI 4413 |